Vendéglátás

Büszkék vagyunk arra, hogy hajóinkon a legrangosabb események vendégei is méltatták konyhánkat, mely a nemzetközi és hazai konyha ízeivel minden esetben páratlan és felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújt. A fedélzeten és az Ön által választott szárazföldi helyszínen is átélheti az élményt.

Menüajánlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy akár a saját helyszíneinken, akár az Ön által választott helyszínen megbízható minőségben tudjuk Önnek és vendégeinek felszolgálni.

Kreatív chéfünk:
Ruprecht László (1973)

  • Akadémiai Chef diploma,
  • Mesteri diploma,
  • Szakács mester

Szakmai múlt

  • Executive Chef
    Marina-Port Hotel és Yacht Club****
  • Sous Chef
    Four Seansons Hotel Gresham Palace*****
  • Executive Chef
    Kastélyhotel Sasvár*****
  • Chef de Partie, Sous Chef
    Kempinski Hotel Corvinus*****
  • Chef de Partie
    Atrium Hyatt*****
  • Commis Chef, Demi Chef
    Hotel Alba Regia***

„Az alapanyagok beszerzése a legsarkalatosabb pont, hiszen ezen múlik minden. Mi csak magyar alapanyagokból készítünk ételeket és fontos számunkra, hogy ezek is olyan beszállítóktól érkezzenek, akiket a piac is elismer. Így például a pisztrángot Szilvásváradról, a marhahúsokat Etyekről, a bárányhúst pedig Kelemérről szállítjuk. De több kézműves műhellyel is kapcsolatban állunk, így a fedélzeteken mindig tudunk valami különlegességgel is kedveskedni.”