Vacsora a sétahajón (22:00)

13.000 Ft

E programunk azon vendégeink számára készült, akik szeretik az élőzenét, és szívesen fogyasztanák el vacsorájukat romantikus hangulatban.

Elfogyott

Leírás

Budapest több arcú város. A város lüktetése estére egy kicsit nyugovóra tér, felgyulladnak a fények és egy új város lép ki a szürkületből. E programunk azon vendégeink számára készült, akik szeretik az élőzenét, és szívesen fogyasztanák el vacsorájukat romantikus hangulatban.
A 1,5 órás hajókázás keretében egy kifogástalan svédasztalos meleg vacsorával várjuk. Hajókázásunk egy köszöntő itallal kezdődik, melyet légkondicionált, illetve fűtött hajóinkon szolgálunk fel Önnek. A köszöntőitalt követően svédasztalunk különféle ínyencségekkel várja kedves vendégeit, amelyet Molnárka Péter séf készít. A mesterszakács a nemzetközi és magyar ízeket kreativitással tölti meg, és kiemelt figyelmet fordít a színek és formák harmóniájára.

A 22:00-kor kezdődő programunkra sokan a cégünk által szervezett folklór, illetve szimfonikus koncertek után érkeznek. Hajókázásunkra jelentkezhet az említett programokon való részvétel nélkül is, ebben az esetben foglalás esetén tájékoztatni fogjuk Önt, hogy hova kell jönnie: Duna Palotába (Zrínyi u. 5) vagy a Budai Vigadóba (Corvin tér 8.), Jegyét legkésőbb 21:30 veheti át az adott helyszínen.
A Budai Vigadóban tartandó előadásaink esetében a találkozási pont a színházterem lobbyjában van (Corvin tér 8). Kérésükre kísérőink taxit rendelhetnek Önöknek.

Hajóprogramunkra vacsora nélkül is jelentkezhet, egy itallal egybekötött hajókázásra (a jegy egy köszöntő italt és egy második pohár italt tartalmaz: üdítőt, bort vagy sört).

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Vacsora a sétahajón (22:00)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.