Pannónia Gasztrohajó – fine dining vacsora a Dunán

35.000 Ft

” Valahol a belváros kápráztató fényeiben egy hajó halad a Dunán. Egy hajó, ami egy “apróságban” eltér a többitől. Egy apróságban, ami egy új korszakot nyit a magyar gasztronómia világában.”

Információk

  • Helyszín: Pannónia hajó
  • Beszállás: Kossuth Múzeum és Vén Hajó Étterem hajón keresztül
  • Cím: 1052, Budapest Vigadó téri hajóállomás  2. ponton (Pesti oldal- Eötvös téri villamos megállóval illetve Intercontinental szállodával szemben. Szinte a Lánc híd lábánál!
  • A programhajó indul minden hétfő kivételével: 19:00
  • Hajó indulása: 19:30
  • Hajózási útvonal: Margit híd és a Nemzeti Színház közötti szakaszon 2,-2,5 óra
  • Program várható vége 22:00
  • Dress code: smart casual
Kiürítés
Cikkszám: Február Kategóriák: ,

Leírás

Exkluzív gasztroélmény a Dunán

A Pannónia egy stílusában egyedülálló vintage étteremhajó, mely elegáns környezetben kínál egész estés gourmet élményt. A Budapest esti panorámája által teremtett intim hangulat tökéletes a slow-food fogások és díjnyertes borok fogyasztása mellé.

” Valahol a belváros kápráztató fényeiben egy hajó halad a Dunán. Egy hajó, ami egy “apróságban” eltér a többitől. Egy apróságban, ami egy új korszakot nyit a magyar gasztronómia világában.”

Februárban a Jankovich Kúria a fedélzeten

Magán és társasági életünk egyik fő mozgatórugója az étkezés. A legjobb kikapcsolódások egyike, ha barátainkkal egy igazán kellemes éttermet találunk, ahol pont úgy szolgálnak ki minket, ahogy szeretnénk, és pont úgy főznek, ahogy a legjobban ízlik. Ehhez kevés, ha csak jól tud főzni a szakács, ehhez az is elengedhetetlen, hogy érezze, mit szeretnek a vendégei.

Ruprecht László, szállodánk kreatív séfje és Langer Gábor konyhafőnökünknap, mint nap bizonyítják, tudják, mire vágyunk; rendszeresen újabb és újabb íz-kompozícióval lepik meg vendégeinket!

Találkozzunk a fedélzeten!

Menü: Aktuális 2018. február 14-től- március 4.-ig!

Hideg előétel

Csülök és kacsamáj terrine, birsalmakompót, puffasztott vadrizs, birsalmapor

Meleg előétel

Enyhén füstölt fürjmell, lágy fürjtojás, burgonyacsipsz-kosár, lestyán velouté

Főétel 1

Süllőfilé, égetett-pácolt bébi sárgacékla, céklakrém, pirított, tört törökmogyoró

Főétel 2

Lassan párolt vaddisznótarja, pirított feketegyökér, feketegyökérkrém, salottaropogós, marinált mustármag, jus

Kézműves sajtok

Desszert

Csokoládé brownie, áfonyagranita, olívaolajpor

Információk

  • Helyszín: Pannónia hajó
  • Beszállás: Kossuth Múzeum és Vén Hajó Étterem hajón keresztül
  • Cím: 1052, Budapest Vigadó téri hajóállomás  2. ponton (Pesti oldal- Eötvös téri villamos megállóval illetve Intercontinental szállodával szemben. Szinte a Lánc híd lábánál!
  • A programhajó indul minden hétfő kivételével: 19:00
  • Hajó indulása: 19:30
  • Hajózási útvonal: Margit híd és a Nemzeti Színház közötti szakaszon 2,-2,5 óra
  • Program várható vége 22:00
  • Dress code: smart casual

További információk

Dátum

Február 18, Február 20, Február 21, Február 22, Február 23, Február 24, Február 25, Február 28, Március 01, Március 02, Március 04

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Pannónia Gasztrohajó – fine dining vacsora a Dunán” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.