Kézműves sörkóstolás a Dunán

8.400 Ft

A hajóút során a város legszebb látványosságait csodálhatod meg egy Dunai hajó fedélzetéről, miközben a személyzet bevezet téged a sörkóstolás rejtelmeibe, az ország legkedveltebb sörfőzdéinek öt különlegessége által.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: kezmuves-sorkostolas-a-dunan Kategóriák: , ,

Leírás

A hajóút során a város legszebb látványosságait csodálhatod meg egy Dunai hajó fedélzetéről, miközben a személyzet bevezet téged a sörkóstolás rejtelmeibe, az ország legkedveltebb sörfőzdéinek öt különlegessége által.

A város első sörkóstoló hajótúrája egyedi élményt nyújt a témában jártas sörszakértőknek és a kézműves sörökkel közelebbi ismeretségre vágyó laikusoknak egyaránt. Felszolgálónk rövid történetekkel vezet majd be Magyarország rövid, de annál gazdagabb sörtörténelmébe, miközben az öt gondosan összeválogatott sörnevezetességből kínál egyenként 1,5 dl kóstolót. A megfelelő ízérzet érdekében a lágyabb söröktől a markánsabb aromák felé halad a kóstolás. A jól ismert láger és a búzasör után, az amerikai sörforradalom megtestesítője az IPA és a magyar kézműves sörök új műfajául szolgáló hoppláger következik, a sort pedig egy testes, belga típusú porter zárja stílusosan. A sörpróbák közt sós snackek biztosítják, hogy frissen ízlelhess minden egyes specialitást.

A felszolgált sörök közül az utolsó választható. A könnyedebb, édes ízek kedvelői számára a gyümölcsös fekete ribizli sört, az igazi sörkalandoroknak pedig az erőteljes Flamand Portert ajánljuk.

A sörpaletta megismerése után kiválaszthatod kedvenc sörödet, melyből egy teljes palackot biztosítunk ingyen, amit a szabadon elfogyaszthatsz a hajó területén. Csodáld meg a város elképesztő, fényárban úszó panorámáját a hajó nyitott fedélzetéről, vagy helyezd magad kényelembe a klimatizált hajóbelsőben és élvezd a látványt új kedvenced társaságában!

Sörválasztékunk:

  1. Láger: Fóti Zwickl
  2. Búzasör: Rizmajer Búzasör
  3. Hopláger: Keserű Méz
  4. IPA: Flying Rabbit
  5. Választható:Porter: Horizont Flamand Porter vagy Gyümölcssör: Stari Fekete Ribizli

+ Egy üveg sör ingyen

A program időtartama: 14.00-15.30,  19.00-21.00, 22.00-23.30

Hajóindulási hely: 1051, Budapest Id. Antall József rkp.  – AKADÉMIA KIKÖTŐ 3.

Jegyár: 8 400 HUF

További információk