Kézműves sörkóstolás a Dunán (16:00)

8.400 Ft

A másfél órás körút során a város legszebb látványosságait csodálhatod meg egy Dunai hajó fedélzetéről, miközben a személyzet bevezet téged a sörkóstolás rejtelmeibe, az ország legkedveltebb sörfőzdéinek 5 különlegessége által.

Leírás

A város első sörkóstoló hajótúrája egyedi élményt nyújt a témában jártas sörszakértőknek és a kézműves sörökkel közelebbi ismeretségre vágyó laikusoknak egyaránt. Felszolgálónk rövid történetekkel vezet majd be Magyarország rövid, de annál gazdagabb sörtörténelmébe, miközben az 5 gondosan összeválogatott sörnevezetességből kínál egyenként 1,5 dl kóstolót. A megfelelő ízérzet érdekében a lágyabb söröktől a markánsabb aromák felé halad a kóstolás. A jól ismert láger és a búzasör után, az amerikai sörforradalom megtestesítője az IPA és a magyar kézműves sörök új műfajául szolgáló hopláger következik, a sort pedig egy testes, belga típusú porter zárja stílusosan. A sörpróbák közt sós snackek biztosítják, hogy frissen ízlelhess minden egyes specialitást.

A felszolgált sörök közül az utolsó választható. A könnyedebb, édes ízek kedvelői számára a gyümölcsös fekete ribizli sört, az igazi sörkalandoroknak pedig az erőteljes Flamand Portert ajánljuk.

A sörpaletta megismerése után kiválaszthatod kedvenc sörödet, melyből egy teljes palackot biztosítunk ingyen, amit a szabadon elfogyaszthatsz a hajó területén. Csodáld meg a város elképesztő, fényárban úszó panorámáját a hajó nyitott fedélzetéről, vagy helyezd magad kényelembe a klimatizált hajóbelsőben és élvezd a látványt új kedvenced társaságában!

Szomjas maradtál?

A hajó bárjánál elérhető teljes sörkínálatunk, ha nem tudtál velük betelni a kóstoló során.

1. A kézműves sörök jellemzően magasabb alkoholtartalommal bírnak, mint társaik. Fogyaszd őket felelősséggel!

Sörválasztékunk:

1. Láger:  Fóti Zwickl
2. Búzasör:  Rizmajer Búzasör
3. HoplágerKeserű Méz
4. IPA: Flying Rabbit
5. Választható:

A program időtartama: 16:00-17:30

Találkozási hely és időpont: 15:30, 1052 Budapest, Vigadó tér, 2-es kikötő

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Kézműves sörkóstolás a Dunán (16:00)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.