Egy csapatban Önnel!

Mi határozza meg egy rendezvény sikerét? Az együttműködők csapatmunkája. Az a nyitottság, amivel egymás felé fordulunk. A kaland szeretete, amiben együtt veszünk részt.
Legyünk partnerek, várjuk a fedélzetre!

Legyen szó akár vállalati rendezvényekről, csapatépítő programokról, szakmai tréningekről, évfordulókról, családi napokról, VIP-rendezvényekről, konferenciákról, az Európa Rendezvényiroda tökéletes szervezési hátteret biztosít egy sikeres rendezvény összeállításához!

 

 

Rendezvénye sikerét garantáljuk!

Specialitásunk: rendezvényszervezés a Dunán. Hajóink közül biztosan megtalálja azt, amelyik Önnek a legmegfelelőbb: kérjük, ismerkedjen meg Közép-Európa legnagyobb rendezvényhajójával, az akár 1000 fő megvendégelésére is alkalmas Európa Hajó-val, vagy válasszon egyet a Panoráma Deck nyolc hajója közül!

Rendezvényhelyszín

Specialitásunk: rendezvényszervezés a Dunán. Hajóink közül biztosan megtalálja azt, amelyik Önnek a legmegfelelőbb

Dedikált szervező

Minden esetben dedikált account-ot biztosítunk Önnek, aki a szervezés minden részletéről gondoskodik. Tapasztalt kollégánk segítségével könnyedén kiválaszthatja az ideális helyszínt, a cateringet – és az összes többi (máshol fáradságos ügyintézéssel járó) szolgáltatást is.

Vendéglátás

Ruprecht László chéf a nemzetközi és hazai konyha ízeivel minden esetben páratlan és felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújt

A legnagyobb és a legtöbb féle hajót mi kínáljuk!

A teljes flotta több, mint 12 hajóból áll, amelyek közül rendezvénye igényei szerint ajánlunk megfelelőt.
A hajók tulajdonosa cégcsoportunk, így tudjuk biztosítani a legmagasabb minőséget a legjobb áron.

Gasztronómia élmény kompromisszum nélkül

Kreatív chéf: Ruprecht László

Az Európa Catering minden kihívásra kész séfje és személyzete gond nélkül készít különböző fogásokat a speciális étrenddel rendelkezőknek, legyen szó akár glutén- vagy laktózérzékenységről. Legyen szó bármilyen különleges kívánságról, az Európa Catering konyhája rendelkezésre áll, így akár a vegetáriánusoknak sem kell éhesen távoniuk a fedélzetről.

Menüajánlatainkat a saját helyszíneinken kívül a vendég által meghatározott, egyedi környezetben is gond nélkül és kifogásolhatatlan minőségben fogyaszthatja el, hiszen az Európa Catering kiemelkedő szakértelemmel gondoskodik rendezvényéről szárazföldön és vizen egyaránt.

Európa Hajó - a gasztronómia zászlóshajója

Büszkék vagyunk arra, hogy az Európa Hajón a legrangosabb események vendégei is méltatták konyhánkat, mely a nemzetközi és hazai konyha ízeivel minden esetben páratlan és felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújt. A fedélzeten és az Ön által választott szárazföldi helyszínen is átélheti az élményt.

Professzionális felszolgáló személyzet (akár 100 ember egyszerre!) dolgozik azon, hogy Ön ezekkel az ételekkel méltó módon kínálhassa meg vendégeit.

Gyors ajánlatkérésÉV/HÓ/NAP
ÓRA:PERC
ÓRA:PERC